CSS design awards

Nordmansgran Juletræer

Se billede i stor

Nordmannsgran juletræer

Med god grund er nordmannsgranen i dag det mest populære juletræ i såvel Danmark, som i resten af Europa. Træet er kendetegnet ved dets bløde, fyldige og mørkegrønne nåle, samt dets store nålefasthed. Behandles træet korrekt, holder det et friskt og smukt udseende – og drysser ikke. Et Nordmannsgran juletræ er ikke kun til juleaften - træet nydes og giver julestemning i en stor del af juletiden.

Netop den lange holdbarhed, gør ligeledes nordmannsgran særdeles anvendeligt som pyntegrønt, hvad enten det er til juledekorationer, dekorering af gravsteder, eller vinterpyntning i haven. Ved enhver anvendelse giver de glinsende mørkegrønne nåle et fint farvespil – ikke mindst hvis der samtidigt anvendes nobilis, som er mere blålig i farven.

Nordmannsgran på Østervang

På Østervang er der blevet dyrket Nordmannsgran i mere end 25år, og vi har idag omkring 90 hektar med Nordmannsgran juletræer. Nordmannsgran er for os den væsentligste træsort, og vi gør os hele tiden umage, for at udvikle vores produktion, så vi også fremover kan levere smukke, bæredygtige og grønne juletræer til de europæiske stuer.

Læs mere